Revenim in cel mai scurt timp!
Site-ul este in constructie.
TELEFON : 0723900080
EMAIL : contact@naturselect.ro
Luni - Vineri 09:00 - 18:00
Cos de cumparaturi
0 produs(e) - 0,00 lei
Cosul de cumparaturi este gol
In limita stocului disponibil
Cod produs: CARTILAJ DE RECHIN 60CPS
29,00 lei
Ai nevoie de ajutor in alegerea unui produs ? Contacteaza-ne!
0723900080
Ilfov, Bragadiru
Descriere

Un excelent ajutor în afecțiunile articulare (reumatice, post-traumatice) și ale oaselor, condroitin sulfatul și calciul pe care le conține, dându-i un efect regenerant la nivelul articulațiilor și al structurii osoase. Are, de asemenea, efecte antitumorale, împiedicând în special procesul de vascularizare (angiogeneza) al tumorilor. Mucopolizaharidele din compoziția sa îl fac și un bun imunostimulator, dar și un susținător de efort fizic excelent.

Compoziție: Cartilaj de rechin cu min. 10% calciu si min. 4% condroitină: 500mg; gelatină (capsulă) – 100mg

Mod de administrare: Câte 1-2 capsule, de 4 ori pe zi.

 

 

 

 

 

În caz de ulcer sau gastrită, afecțiuni unde compatilitatea pacienților cu diferite alimente sau remedii este greu predictibilă, administrarea se va face cu prudență (câte 1 capsulă la 3-4 ore) la început. Dacă simptomele se ameliorează, atunci dozele pot fi crescute până se obține eficiența dorită. 

 

Acțiuni:

 • Contribuie la buna funcționare a sistemului imunitar
 • contribuie la menținerea structurii și funcționării normale ale țesuturilor din articulații
 • ajută la menținerea densității osoase normale, împiedică vascularizare (angiogeneza) formațiunilor tumorale

 

Are rol benefic în:

 • reumatism, bursite, tendinite
 • refacere dupa entorse, luxatii, fracturi
 • osteoporoză, tulburari de mineralizare
 • boala canceroasa în general
 • cancer pulmonar
 • cancer la prostată
 • cancer la sân
 • cancer de piele
 • deficiențe imunitare
 • psoriazis
 • sport de performanță (contribuie la reducerea efectelor traumatismelor musculare, sinoviale și articulare)

 

Cartilajul de rechin și cancerul

 

 

Studiile detaliate, facute despre acţiunea antitumorală a cartilajului de rechin, au arătat că acesta acţioneaza pe nu mai puţin de trei căi, pentru a-i ajuta pe bolnavii de cancer să învinga această afecţiune:

1. Prin stimularea sistemului imunitar

2. Prin împiedicarea vascularizării tumorilor

3. Prin inducerea morţii programate a celulelor tumorale – fiecare celula a organismului uman are o durată de viaţa limitată, dupa care se auto-distruge (mecanism numit apoptoză), fiind înlocuită de o celulă tânără. La celulele maligne acest program de autodistrugere nu mai funcţionează, însa prin administrarea cartilajul de rechin, ele reintră în normal, fiindu-le indusa așa-numita „moarte programată”.

 

Cartilajul de rechin și imunitatea

 

Deși nu au oase și ca atare nici maduvă osoasă, care la alte animale este baza sistemului imunitar, s-a dovedit că rechinii foarte rar fac tumori (sunt speciile animale cele mai puțin vulnerabile la cancer), că sunt extrem de rezistenți la infecții și că rănile lor se vindeca foarte repede și fără complicații. Cu alte cuvinte, rechinii au un sistem natural de aparare al organismului de... campioni. „Sediul” fenomenalei capacităţi de apărare a rechinilor este în chiar cartilajul lor, care administrat animalelor de experienţă a avut asupra imunităţii a acestora efecte fenomenale și, cumva, paradoxale. De exemplu, s-a obervat la șoarecii bolnavi de cancer că nivelul de celule ale sistemului imunitar crește mult mai mult la nivelul tumorii decât în sânge. Apoi, unele celule imunitare specializate (limfocitele B si T, mai ales) sunt produse în numar mult mai mare, dar globulele albe (macrofagele) scad ușor.

 

Precauții: A se administra cu prudență femeilor însărcinate sau care alaptează și persoanelor cu afecțiuni renale, hepatice și cancer (numai sub supraveghere medicală). Produsul conține un ingredient de origine marină.  

 

 

Contraindicații: Hipercalcemie.

Spune-ţi opinia

Warning: Unknown: write failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/cpanel/php/sessions/ea-php56) in Unknown on line 0