Revenim in cel mai scurt timp!
Site-ul este in constructie.
TELEFON : 0723900080
EMAIL : contact@naturselect.ro
Luni - Vineri 09:00 - 18:00
Cos de cumparaturi
0 produs(e) - 0,00 lei
Cosul de cumparaturi este gol

Produsele naturiste comandate se pot ridica direct de la sediul nostru din ....................................................................., fara taxe.

 

Magazinul de suplimente www.NaturSelect.ro va ofera posibilitatea mai multor modalitati de plata:

1. Plata numerar la livrare (ramburs)

Puteti alege ca produsele Dvs. sa fie livrate prin plata ramburs la curier (Fan Courier sau Cargus Urgentcurier), astfel puteti achita comanda in momentul livrarii.

Achitarea la primirea produselor implica un serviciu suplimentar efectuat de firma de curierat.

Rambursul este taxa financiara perceputa de curier pentru efectuarea acestui serviciu.

Eliberarea chitantei se face de catre firma de curierat.

Tarifele de livrare pentru plata numerar la livrare (ramburs) sunt:

- livrare in Iasi la plata ramburs  16.5 RON tva inclus

- livrare national la plata ramburs 19.5 RON tva inclus

 

Livrarea este Gratuita pentru cumparaturi de peste 250 RON. 

 

2. Plata Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Visa Electron/Maestro/MasterCard). 

Pe website-ul https://www.naturselect.ro, platile cu cardul sunt securizate prin criptare a datelor SSL, folosim ultimele metode de asigurare a platilor, puteti verifica acest lucru in bara de navigare stanga sus: „Conexiunea este securizata”. 

Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei, in conditii de siguranta deplina. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA si MASTERCARD (inclusiv Maestro).

Nu se percepe niciun comision suplimentar pentru tranzactii.

Pentru asigurarea securitatii tranzactiilor, www.naturselect.ro foloseste platforma EuPlatesc.ro

Prin Plata Online cu cardul bancar, beneficiati de tarife reduse la transport, datorita faptului ca se elimina taxa de ramburs catre curier de 4,5 Ron fara TVA.

 

Tarifele de livrare la plata online cu cardul bancar sunt:

- livrare in Iasi la plata online cu cardul 11 RON tva inclus

- livrare national la plata online cu cardul  14 RON tva inclus

Daca ati ales metoda de plata " Online prin card bancar " este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.

 - Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectueaza prin intermediul sistemului "3-D Secure" elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

 - "3-D Secure" asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata,

la nici un moment de timp, pe serverele magazinului  sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.

Important de stiut! - Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

 

Online in rate egale fara dobanda prin card de cumparaturi.

Dupa ce veti introduce numarul de card in pagina procesatorului de plati, sistemul va detecta automat daca este un card eligibil pentru plata in rate, la una din bancile agreate de catre magazin si va afisa o lista de unde puteti alege numarul de rate dorit.

 

Prin card de credit emis de Banca Transilvania  (Programul Star BT)

Acum e mai usor sa-ti cumperi tot ce iti doresti cu cardul STAR de la Banca Transilvania.

Ti-ai ales produsul dorit? Cu cardul STAR poti sa platesti in X RATE fara dobanda.

Card STAR Forte

Sunt incluse in programul STAR Card  cardurile de cumparaturi:  STAR Forte,  STAR Forte pentru Medici, STAR Gold, Visa Gold BT-Rotary, STAR Platinum,Visa Business Gold Credit Card, Visa Business Silver Credit Card, BT Flying Blue Classic si BT Flying Blue Premium

 

 

 

Daca nu ai unul dintre cardurile din programul STAR aplica aici ( http://www.starbt.ro/star-forte/?utm_source=afiliat&utm_medium=banner&utm_campaign=siteuri-partenere  ) si platile online devin mai simple ca oricand:

- rate fara dobanda 
- perioada de gratie de pana la 56 de zile
- comision zero la toate cumparaturile
- plati sigure pe internet

 

Intra pe www.starbt.ro si afla toate avantajele programului STAR.


 - 0800 80 2273(CARD) Apel gratuit din orice retea nationala, fixa sau mobila
- *8028  Apelabil din orice retea nationala, fixa si mobila
0264.594.337  Apelabil din orice retea, inclusiv international

 

Prin card de credit emis de BRD Finance

Uita de timpul petrecut in trafic si de aglomeratia din magazine ! Prin cardurile BRD Finance planurile prind viata direct din confortul casei tale, cu doar un click :

-        alegi produsele dorite

-        alegi optiunea de plata  potrivita  nevoilor tale si platesti rapid si in deplina siguranta : 

a)     plata cu perioada de gratie de pana la 47 de zile :  0% dobanda pe parcursul perioadei de gratie,  0% comision pentru tranzactia efectuata.

b)     plata in rate cu 0% dobanda, alegand  durata  de rambursare potrivita bugetului tau si beneficiind de 0% comision pentru tranzactia efectuata. 

Consulta detalii complete despre cardurile BRD Finance participante si  optiunile de plata, precum si  exemple reprezentative de rambursare, pe www.brdfinance.ro.

 

 

Prin card de credit emis de Alpha Bank

“Optiunea de plata in rate cu 0% dobanda prin cardul tau de credit de la Alpha Bank (AlphaCard Visa Credit, AlphaCard Visa Gold si Alpha MasterCard Credit)

Acest serviciu oferit de Alpha Bank permite detinatorilor de carduri de credit in lei emise de banca sa beneficieze de o solutie de plata in rate flexibila pentru bunurile/serviciile achizitionate cu cardurile de credit de la comerciantii afiliati acestui serviciu.

·         Confortabil - Tot ce trebuie sa faci este sa selectezi numarul de rate  in care doresti sa rambursezi contravaloarea comenzii. Tranzactia se va efectua in numarul de rate ales de tine exact la momentul efectuarii platii;

Convenabil - Pentru a beneficia de 0% dobanda, trebuie sa platesti lunar rata aferenta, egala cu costul bunurilor impartit la numarul de luni ales pentru plata. Daca sunt efectuate si alte tipuri de tranzactii, este necesara plata in intregime a sumei lunare datorate pentru a beneficia de dobanda 0%;

·         Flexibil - Poti alege plata in rate ori de cate ori doresti in limita liniei de credit aferenta cardului tau. Pe masura ce rambursezi ratele lunare, sumele rambursate devin din nou disponibile pe contul tau de card;

·         Accesibil - Esti liber sa folosesti oricand plata in rate in orice magazin partener; ai libertatea sa alegi numarul de rate care ti se potriveste cel mai bine;

·         Transparent - Extrasul de cont de card emis lunar iti va arata de fiecare data ce rata trebuie sa platesti pentru luna curenta si suma ratelor viitoare ramase de platit.

 

Description: Description: cid:image003.png@01D424D6.065DAA30

 

 

Prin card de credit emis de Piraeus Bank

 

                                                                Anul acesta se poarta cumparaturile fara griji!

Plateste prin cardul tau de credit pe website ………………… si poti beneficia de ............ rate fara dobanda!

Daca esti posesorul unui card de credit emis de Piraeus Bank pentru persoane fizice sau persoane juridice poti solicita plata in rate direct online la magazinele afilitate serviciului „Eu Platesc”. Tipurile de carduri de credit emise de Piraeus Bank sub sigla Visa si participante la acest program sunt:

·         Visa Exact

·         Visa Exclusive Gold

·         Visa Business Standard

·         Visa Business Gold

 

Pentru a plati online cu cardul in rate trebuie sa:

  • Alegi optiunea de plata "Online prin card bancar”
  • Introduci datele cardului
  • Specifici numarul de rate dorit.

Platile online se efectueaza prin intermediul sistemului "3-D Secure" furnizat de  Visa care asigura tranzactiilor on-line un nivel sporit de securitate.

Aplica acum pentru un card de cumparaturi Piraesu Bank pe www.piraeusbank.ro sau contacteaza-ne la 0800.801.802!

Start la cumparaturi !

 

Cu respect,

Echipa www.naturselect.ro