Revenim in cel mai scurt timp!
Site-ul este in constructie.
TELEFON : 0723900080
EMAIL : contact@naturselect.ro
Luni - Vineri 09:00 - 18:00
Cos de cumparaturi
0 produs(e) - 0,00 lei
Cosul de cumparaturi este gol

Îți mulțumim pentru interesul acordat website-ului www.naturselect.ro .  În continuare, vă vom prezenta termenii și condițiile utilizarii site-ului nostru. 

1. Definitii

Website: reprezinta site-ul internet apartinand SC ................... SRL, care se afla la adresa www.naturselect.ro , prin intermediul caruia utilizatorul poate accesa informațiile dorite.

S.C. .................. S.R.L. societate comercială înregistrată în conformitate cu legea română, cu sediul în România,..............................., înregistrată la Registrul Comerțului sub nr. J................., cod unic de înmatriculare  CUI..................

Utilizator: se referă la o persoană ce accesează acest website în scopuri private sau profesionale ce a acceptat termenii și condițiile de utilizare, îndeplinind în acest sens toate cerințele procesului de înregistrare;

Utilizare abuziva: reprezintă utilizarea website-ului într-un mod contrar practicii în domeniu, a reglementărilor și ale legislatiei in vigoare sau în orice alt mod care poate produce prejudicii ................... SRL.

2. Continut website:

Utilizarea informatiilor in calitate de vizitator sau înregistrarea pe site se fac sub prevederile acestor termeni și conditii. Dacă aveți întrebari sau nelămuriri în legătura cu utilizarea website-ului nostru, vă rugăm să ne contactati la adresa de email: contact@naturselect.ro  sau la numărul de telefon 407.............., luni-vineri între orele 09.00-18.00

3. Utilizarea website-ului

Utilizatorul are obligația de a respecta toate drepturile de proprietate intelectuală ale ...................... SRL, prevăzute de legislatia în vigoare.

Este permisă utilizarea acestui website în scop informativ precum și comandarea produselor aflate în categoriile de interes.

Utilizatorul îți asumă responsabilitatea de a accesa și utiliza acest website în scopuri și prin mijloace care sa nu constituie o utilizare abuzivă.

Enutritie îți rezervă dreptul de a modifica, revizui sau completa orice informatie de pe acest website. Astfel, orice modificare va fi facuta publică în această pagină și va intra efectiv în vigoare din momentul postarii ei pe site.

Orice problemă cauzată de produsele sau serviciile prezentate pe website se va solutiona pe cale amiabila in termen de 15 zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor, de catre utilizator. Vă stăm la dispozitie la numărul de telefon 07...................... precum și la adresa de email contact@naturselect.ro  pentru mai multe informatii.

4. LIMITAREA RĂSPUNDERII 

SC........................ SRL nu este și nu poate fi făcut responsabil pentru prejudiciile create de erorile, neacuratețea sau neactualizarea informațiilor publicate sau menținute pe website, care nu se datorează culpei sale.

Toate produsele prezentate pe acest site pot fi comandate în limita stocului fizic disponibil.

SC............................. SRL nu răspunde de nicio pierdere, costuri, procese, pretenții, cheltuieli sau alte răspunderi, în cazul in care acestea sunt cauzate direct de nerespectarea Termenilor și condițiilor.

SC ..............................SRL nu răspunde pentru prejudiciile create ca urmare a nefuncționării Site-ului precum și pentru cele rezultând din imposibilitatea de accesare anumitor link-uri publicate pe Site.

5. CONDITII RETUR PRODUSE

Va rugam sa ne semnalati orice eroare cu privire la livrarea altor produse decat cele solicitate, prin mail sau telefon. Consumatorul poate solicita returnarea acestuia pentru inlocuire, iar daca produsul nu mai este pe stoc, poate opta pentru inscriere pe lista de astepatre, pana la realimentarea stocului. 

Daca veti considera ca produsele cumparate din magazinul online  www.naturselect.ro nu corespund asteptarilor Dvs aveti dreptul de a ne returna produsele fara nici o explicatie asupra motivului deciziei Dvs .

Perioada de returnare expiră după 10 zile lucratoare începând din ziua in care ati primit  produsele comandate.

Conform OG 34 din 04/06/2014  dreptul de retragere din contractul la distanta, respectiv de a returna produsele comandate si  cumparate de pe site-ul www.naturselect.ro il au numai persoanele fizice sau grup de persoane fizice constituite în asociaţii

Modalitati de comunicare a returului produselor:

Pentru a returna produsul/ produsele, puteţi completa şi transmite electronic de pe site-ul nostru https://www.naturselect.ro/returnare-produse, sau ne puteți contacta prin urmatoarele metode:

​- ​email: contact@naturselect.ro

​- ​tel: 40

​- S.C.  .................... S.R.L., str..............................

Vă vom transmite, prin e-mail, confirmarea de primire a cererii de retur.

 5.1. Consecintele retragerii din contract

Dacă v-ati exprimat optiunea scrisa in termenul stabilit in conformitate cu cele precizate mai sus , va vom rambursa orice sumă pe care am primit-o de la dumneavoastră nu mai târziu de 30 zile de la data la care suntem informaţi cu privire la decizia dumneavoastră de a returna produsul​/ ​produsele.
Rambursarea o vom face numai dupa ce vom inventaria marfa returnata si vom constata ca ea corespunde atat calitativ cat si cantitativ cu marfa expediata de noi .

Dvs. va trebui să suportaţi costul direct al returnării produselor prin curier, cu excepția cazului in care au intervenit erori cu privire la livrarea altor produse decat cele solicitate. Raspunderea pentru integritatea marfii returnate pe timpul transportului  pana la punctul nostru de lucru va revine Dvs .
Vom efectua această rambursare folosind aceeaşi modalitate de plată ca şi cea folosită pentru tranzacţia iniţială, cu excepţia cazului în care v-aţi exprimat acordul de a vi se vira sumele cuvenite in contul Dvs. bancar.

Cu respect,

Echipa  www.naturselect.ro